#adee

Som una empresa familiar, impregnada de la cultura del nostre entorn i amb visió de futur. Gaudim creant experiències úniques i divertides pels nostres clients, fent de l'oci la nostra forma d'entendre la vida.01

Visió

Volem ser un referent a la zona en el món de l'oci alternatiu i el Live Game, per persones curioses i creatives que gaudeixen compartint experiències, arriscant i desafiant-se a si mateixes; així com per empreses que assumeixen els seus processos interns i de RRHH de forma constructiva, dinàmica i participativa.

The Club

Escape Room

Concurs de disfresses

Hall Escape

02

Valors

Compromís

Treballem junts en pro d'un ambiciós objectiu comú, valorant i gaudint de les diferències de cadascun de nosaltres.

Creativitat

Tenim la ment oberta, cada dia és únic i especial. Desafiem allò convencional per trobar allò extraordinari.

Orientació al client

Els nostres clients són allò més important per nosaltres. Les seves rialles són la nostra satisfacció per la feina ben feta.

Dinamisme

Actuem constantment amb energia, iniciativa i proactivitat. Sabem innovar i transformar.

Passió

Treballem cada dia amb entusiasme, il·lusió i participació.

03

Els jocs

the club

Imagina’t en una de les mítiques nits que vas passar al Xarai. Visualitza l’espai, recorda la música i la gent. Avui decideixes tornar a la festa, però aquesta nit, un fatídic incident us deixa tancats en plena festa.

Podreu sortir abans no sigui massa tard?

concurs de disfresses

Benvinguts i benvingudes a l’entrega de premis del Xè concurs de disfresses del Xarai! 

Sabem que la cosa anirà renyida, però sabem també que heu donat el millor de vosaltres mateixos/es per fer d’aquesta una nit espectacular. Que comenci l'espectacle...

04

Coneix l'equip ADEE Entertainment

#ADNAdeeEntertainment

ADEE Entertainment es configura com una empresa d'oci alternatiu i Live Game amb l'objectiu de fer viure una experiència única a cadascun dels nostres clients.

Creem, desenvolupem i explotem activitats d'oci i lleure a través de la realització de jocs que estimulin l'intel·lecte.

Anna Hereu

Anna

L'Anna és callada i observadora, però també té caràcter i ambició. És emprenedora i independent. Una crack de la caracterització, ens ajuda a posar-nos a la pell dels personatges més sorprenents.

Enric

L'Enric s'atreveix amb tot. És curiós i pacient. És qui busca l'experiència més original, més extrema. Les seves idees sempre ens porten més enllà. El nostre economista, l'assessor fiscal. Per a ell, no hi ha res impossible.

David

En David és el més jove de l'equip, l'aventurer. Apassionat de les sagues i la màgia, resol amb algoritmes allò inexplicable per les ments profanes. Informàtic de vocació, és un autodidacta nat. La tecnologia d'ADEE Entertainment és el seu tresor.

David Garcia

Esther

L'Esther és energia i compromís. De ment incansable. Resolutiva i implicada, per a ella els detalls són importants. És la comercial de l'equip. Apassionada de les persones, fa que ens movem més enllà de la nostra zona de confort.

Nosaltres som ADEE Entertainment, i tu?

WhatsApp chat