Més FAQ

E Q U I P S

L'escape room és per equips de 2 a 8 jugadors.

El Concurs de disfresses és per equips a partir de 10 jugadors. Vosaltres poseu l'espai i nosaltres la diversió!

L'Street Escape Palafrugell està recomanat per grups de 4-6 persones, si sou més us recomanem dividir el grup en 2 o més equips i competir entre vosaltres pel millor temps.

Sempre que no supereu el màxim establert per la sala podeu afegir jugadors a última hora. En el moment de fer la reserva només feu una paga i senyal, per tant haureu abonar la diferència total al local, tant en efectiu com amb targeta.

Per la sala d'Escape room els preus són:

2 i 3 persones - 75€

4 persones - 80€

5 persones - 95€

6 persones - 114€

7 persones - 133€

8 persones - 152€

En el cas del Hall escape, el preu són 20€ per persona.

Per l'Street Escape Palafrugell el preu és per descàrrega del joc. Cada una val 19,95€.

Escape room: el joc està enfocat a un públic adult. Es permet el joc autònom a partir dels 16 anys. Els menors de 14 i 15 anys han de jugar acompanyats d'un adult. No s'accepten equips de jugadors de 13 anys o menys.

Concurs de disfresses: el joc està enfocat a un públic adult. Es permet el joc autònom a partir dels 16 anys. Els menors d'aquesta edat poden formar part d'equips d'adults, però no podran jugar sols.

Street Escape Palafrugell: és un joc familiar que us permetrà conèixer millor Palafrugell. Podeu fer participar nens i nenes mentre resoleu els enigmes.

El joc no requereix força física, però si certa agilitat. Porteu roba còmoda, la necessitareu!

Els nostres jocs estan disponibles en català i castellà. Per defecte el joc es prepara en català. Si tens alguna altra preferència d'idioma, posa't en contacte amb nosaltres.

A Xarai Experience confiem plenament en els nostres clients, però ens reservem el dret d'admissió per aquells casos en els que el client presenti una actitud violenta o vingui sota els efectes de l'alcohol o altres substàncies. En aquests casos, no hi haurà la devolució dels diners de la reserva.

E M P R E S E S

El Team Building defineix un conjunt d'activitats que busca formar equips d'alt rendiment i millorar les relacions interpersonals dins un grup. Vols que et teu equip aconsegueixi els seus objectius? T'agradaria que les persones que treballen amb tu es sentissin realitzades amb la feina que fan? Aquesta és la teva opció!

Ets una empresa innovadora, amb caràcter i preocupada per la satisfacció i el desenvolupament dels seus equips.

Si vols una experiència original i enriquidora pel teu equip, Xarai Experience és el que busques.

Gestió del desenvolupament, resolució de conflictes, cooperació, formació, selecció de persones, promoció de líders… A través de la gamificació els jugadors/es posen a prova les seves capacitats lògiques, deductives i de treball en equip, mentre ens assegurem que gaudeixin al màxim!

Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem tots els detalls.

És clar! Si ens ho fas saber durant el procés de reserva, facilitant-nos a més la informació de la teva companyia, tindrem preparada la factura quan arribis. 

Si no ho has pogut fer durant la reserva, demana'ns-ho quan vinguis i te l'enviarem automàticament.

WhatsApp chat
Aquesta web utilitza cookies. Pots veure aquí la Política de Cookies.    Veure
Privacidad