Més FAQ

E Q U I P S

Per a quants jugadors és?

The Club és per equips de 2 a 8 jugadors.

El Concurs de disfresses és per equips a partir de 8 jugadors. Si l'equip és fins a 25 jugadors, podrem dur a terme l'activitat a Xarai Experience, si és més gran, haureu de buscar un espai alternatiu i vindrem encantats!

L'Street Escape Palafrugell està recomanat per grups de 4-6 persones, si sou més us recomanem dividir el grup en 2 o més equips i competir entre vosaltres pel millor temps.

I si algú s'apunta a última hora?

Sempre que no supereu el màxim establert per la sala podeu afegir jugadors a última hora. En el moment de fer la reserva només feu una paga i senyal, per tant abonar la diferència total al local, tant en efectiu com amb targeta.

Quins són els preus, exactament?

Per la sala d'Escape room, The Club, els preus són:

2 persones - 50€

3 persones - 60€

4 persones - 70€

5 persones - 75€

6 persones - 84€

7 persones - 91€

8 persones - 104€

En el cas del Hall escape, el preu són 20€ per persona.

Per l'Street Escape Palafrugell el preu és per descàrrega del joc. Cada una val 19,95€.

Poden jugar menors?

The Club: el joc està enfocat a un públic adult. Es permet el joc autònom a partir dels 14 anys. Els menors de 12 i 13 anys han de jugar acompanyats d'un adult. No s'accepten equips de jugadors menors de 12 anys.

Concurs de disfresses: el joc està enfocat a un públic adult. Es permet el joc autònom a partir dels 16 anys. Els menors d'aquesta edat poden formar part d'equips d'adults, però no podran jugar sols.

Street Escape Palafrugell: és un joc familiar que us permetrà conèixer millor Palafrugell. Podeu fer participar nens i nenes mentre resoleu els enigmes.

I si no sabem resoldre els enigmes?

Rebreu pistes per poder seguir avançant, si les necessiteu.

S'ha de tenir bona forma física?

No, el joc no requereix força física.

En quins idiomes es pot jugar?

Els nostres jocs estan disponibles en català, castellà, anglès i francès. Per defecte el joc es prepara en català. Si tens alguna altra preferència d'idioma, posa't en contacte amb nosaltres.

En aquests moments l'Street Escape està disponible només en Català i Castellà.

RESERVAT EL DRET D'ADMISSIÓ

A Xarai Experience confiem plenament en els nostres clients, però ens reservem el dret d'admissió per aquells casos en els que el client presenti una actitud violenta o vingui sota els efectes de l'alcohol o altres substàncies. En aquests casos, no hi haurà la devolució dels diners de la reserva.

E M P R E S E S

Què és el Team Building?

El Team Building defineix un conjunt d'activitats que busca formar equips d'alt rendiment i millorar les relacions interpersonals dins un grup. Vols que et teu equip aconsegueixi els seus objectius? T'agradaria que les persones que treballen amb tu es sentissin realitzades amb la feina que fan? Aquesta és la teva opció!

Per què Xarai Experience pot ser interessant per la meva empresa?

Ets una empresa innovadora, amb caràcter i preocupada per la satisfacció i el desenvolupament dels seus equips.

Si vols una experiència original i enriquidora pel teu equip, Xarai Experience és el que busques.

Gestió del desenvolupament, resolució de conflictes, cooperació, formació, selecció de persones, promoció de líders… A través de la gamificació els jugadors/es posen a prova les seves capacitats lògiques, deductives i de treball en equip, mentre ens assegurem que gaudeixin al màxim!

Com puc organitzar un esdeveniment de Team Building?

Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem tots els detalls. A més, podràs bonificar-te l'activitat!

Puc aconseguir factura de l'activitat?

És clar! Si ens ho fas saber durant el procés de reserva, facilitant-nos a més la informació de la teva companyia, tindrem preparada la factura quan arribis. 

Si no ho has pogut fer durant la reserva, demana'ns-ho quan vinguis i te l'enviarem automàticament.