Més FAQ

INFORMACIONS GENERALS

Què és un escape room?

Xarai Experience ha creat un joc d'escapament ideal per a grups de 2 a 8 persones. Pots trobar l'oportunitat de provar la teva concentració, l'observació, la resolució d'enigmes i la presa de decisions a la pràctica; tot això col·laborant amb els altres membres de l'equip!

Estar tancats amb perills amagats pot treure el millor o el pitjor de vosaltres, però clarament necessiteu tots els vostres esforços per aconseguir resoldre la missió a temps.

Quina durada té el joc?

El joc té una durada de 70 minuts. 

És important arribar uns 10 minuts abans de l'hora d'inici del joc per poder donar-vos una millor rebuda i gaudir de l'experiència al màxim. I al sortir podrem comentar la vostra partida! Què serà el que més us haurà agradat? Compteu uns 90 minuts en total.

Hem de ser puntuals?

Sí. És important arribar uns 10 minuts abans de l'hora del joc per tal de poder fer l'explicació inicial i gaudir d'una millor experiència. És important que sapigueu que si l'equip s'endarrereix més de 15 minuts la reserva es donarà per perduda.

Quin preu té?

Per la sala d'Escape room, The Club, els preus són:

2 persones - 50€

3 persones - 60€

4 persones - 70€

5 persones - 75€

6 persones - 84€

7 persones - 91€

8 persones - 104€

En el cas dels Cluedos, els preus són a partir de 20€ per persona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per més informació i reserves.

Fa por el joc?

The Club és un escape room d’intriga, però no de por. A la descripció de la sala hi trobaràs més informació.

Estarem realment tancats?

Aquests jocs es basen en el concepte de sentir-se tancat en un espai reduït, però en cap moment patiràs per no poder sortir. Recorda que és un joc.

A més, hi ha monitorització en temps real a totes les sales a través de càmeres i un botó de desbloqueig d'emergència de la porta, per si en qualsevol moment voleu abandonar la sala. En qualsevol moment pots demanar acabar el joc i sortir.

És molt difícil jugar-hi?

Es tracta d'un joc dissenyat per ésser completat en 70 minuts, en el que no es necessita ni força ni coneixements tècnics de cap àmbit. Per tant amb el teu cervell i actuant ràpid, podràs jugar. Ara bé, haureu d'estar concentrats i treballar en equip per aconseguir sortir. No tothom ho aconseguirà...

I si no sabem resoldre els enigmes?

No patiu, rebreu pistes per poder seguir avançant. No us deixarem tancats a la sala per sempre, quan s'acabi el temps podreu sortir encara que no hagueu resolt totes les proves.

RESERVES I PAGAMENTS

Com puc reservar?

La reserva només es pot fer online a través de la nostra pàgina web. Has d'escollir hora i dia, i comprovar-ne la disponibilitat. És un moment! Només necessites la teva targeta de crèdit per confirmar-la.

He de pagar per endevant?

Es requereix el pagament d'una paga i senyal de 20€ en el moment de fer la reserva. Qualsevol pagament extra es pot fer en efectiu o targeta de dèbit/crèdit el dia del joc.

Quantes persones hi poden jugar?

The Club està pensat per grups d'amics, famílies o empreses, d’entre 2 i 8 persones. Si sou més de 8 persones haureu de reservar dues hores consecutives i veure quin serà el millor dels equips!

Pels cluedos, el mínim és de 10 persones i caldrà confirmació per endavant del total exacte de participants.

Com puc modificar o cancelar la meva reserva?

A causa de la naturalesa dels nostres jocs en viu, una vegada confirmada la reserva, no s'acceptaran canvis, cancelacions o devolucions.

SEGURETAT

Quina és l'edat mínima per poder jugar?

Els nens i nenes a partir de 12 anys són benvinguts si els acompanya un adult. A partir dels 14 anys podran entrar sols/es a la sala.

Estic embarassada, puc jugar?

I tant! De totes maneres, si el teu embaràs està molt avançat et recomanem que no vinguis en un grup de 2 persones perquè puguis decidir fins on et sents còmoda participant durant el joc.

El joc està adaptat a persones amb mobilitat reduïda?

Ens sap molt greu, però lamentablement la disposició de la sala no permet el pas de cadires de rodes a part del joc.

Pot ser que arribi i no pugui jugar?

A Xarai Experience confiem plenament en els nostres clients, però ens reservem el dret d'admissió per aquells casos en els que el client presenti una actitud violenta o vingui sota els efectes de l'alcohol o altres substàncies. En aquests casos, no hi haurà la devolució dels diners de la reserva.

He de portar roba o calçat especial?

No, amb qualsevol cosa amb la que et sentis còmode/a aniràs bé. El millor és que porteu roba que us permeti moure-us amb llibertat i sense preocupacions. No hi haurà cap prova en què hagueu d'utilitzar la força física.

EMPRESES

Què és el Team Building?

El Team Building defineix un conjunt d'activitats que busca formar equips d'alt rendiment i millorar les relacions interpersonals dins un grup. Vols que et teu equip aconsegueixi els seus objectius? T'agradaria que les persones que treballen amb tu es sentissin realitzades amb la feina que fan? Aquesta és la teva opció!

Per què Xarai Experience pot ser interessant per la meva empresa?

Ets una empresa innovadora, amb caràcter i preocupada per la satisfacció i el desenvolupament dels seus equips.

Si vols una experiència original i enriquidora pel teu equip, Xarai Experience és el que busques.

Gestió del desenvolupament, resolució de conflictes, cooperació, formació, selecció de persones, promoció de líders… A través de la gamificació els jugadors/es posen a prova les seves capacitats lògiques, deductives i de treball en equip, mentre ens assegurem que gaudeixin al màxim!

Com puc organitzar un esdeveniment de Team Building?

Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem tots els detalls. Recollirem informació i realitzarem un diagnòstic amb el que determinar quina metodologia serà l'adequada pel teu equip.

Com es realitzen els pagaments?

Habitualment cobrem per transferència bancària abans de realitzar l'esdeveniment. En el cas d'activitats amb més d'una sessió, o per empreses amb formes habituals de pagament diferents, ens ajustarem per tal d'encaixar amb les normes de l'empresa i assegurar una cooperació fàcil i satisfactòria.

Puc aconseguir factura?

És clar! Si ens ho fas saber durant el procés de reserva, facilitant-nos a més la informació de la teva companyia, tindrem preparada la factura quan arribis. 

Si no ho has pogut fer durant la reserva, demana'ns-ho quan vinguis i te l'enviarem automàticament.