we

are

ADEE

ABOUT

ADEE

Entertainment

A ADEE Entertainment creiem que de vegades, les persones necessitem visualitzar-nos en espais diferents o imaginaris. Busquem de forma incansable oci de qualitat que ens faci compartir experiències amb les persones del nostre entorn.

Busquem persones proactives, decidides i espontànies que vulguin viure experiències inoblidables. 

Qualsevol pot ser un moment ADEE Entertainment · Live the experience.

Team building

Un terreny desafiant on els treballadors i treballadores es transformen en companys d'equip durant més d'una hora. Aquesta experiència emputxarà els participants fora de la seva zona de confort i posarà a prova les seves competències socials.

œ Comunicació

La clau de qualsevol escape room. Aquí el més important per progressar: toqueu, remeneu, comuniqueu-vos i avanceu!

α Lideratge

En tots els grups de persones, sempre hi ha una figura que destaca com a líder. En un escape room aquesta persona coordinarà els seus companys/es per trobar sentit al joc.

Resolutivitat

El temps és limitat, l'assaig-error ha de ser constant i ràpid. Es creen actituds positives a través de la resolució conjunta de problemes i es redueix l'ansietat per cometre errors.

+ Companyonia

La pressió d'anar contra rellotge pot acabar amb la concentració de qualsevol persona. Si durant l'activitat un jugador està saturat, els seus companys/es el recuperen perquè pugui seguir avançant. Es necessiten a tots!

× Cooperació

El grup veurà la necessitat de sincronitzar-se per a resoldre les proves amb més agilitat.

Rivalitat zero

En un escape room tots els jugadors/es tenen el mateix objectiu. No importa si algú creu que pot resoldre més proves, l'equip comença i acaba sempre junt.

La gran experiència d'escapar

Consulta les nostres opcions per gaudir de la millor experiència en les teves celebracions i activitats d'empresa.

Els nostres serveis

Have Fun

Una experiència inoblidable en la que t'oblidaràs de tot durant dues hores. Treballa en equip, coneix millor els teus companys i diverteix-te!

Go forward

Si voleu descobrir com funciona el vostre equip, quins rols tenen entre ells o com es comuniquen, l’anàlisi de grups amb l’assessorament d’un coach professional és perfecte per resoldre tots els vostres dubtes!

Inclou el següent:
Anàlisi de les dinàmiques de grup que s'estableixen durant el procés de comunicació i col·laboració per la resolució de l'objectiu.

Empreses que confien en nosaltres

Enforteix el sentiment d'equip amb un Hall Escape a la Costa Brava!

WhatsApp chat
Aquesta web utilitza cookies. Pots veure aquí la Política de Cookies.    Veure
Privacidad