FAQ

Què és un escape room?

Si, escape amb E 😉 

Pots trobar l'oportunitat de provar la teva concentració, l'observació, la resolució d'enigmes i la presa de decisions a la pràctica; tot això col·laborant amb els altres membres de l'equip! Tancats en una habitació, teniu 60 minuts per escapar.

Què és un hall escape?

Un joc plantejat per grups grans, on la premisa no és escapar d'un espai físic, sinó resoldre un enigma que a la vegada té molts petits reptes que s'han d'anar resolent per arribar al final de la partida. Té una durada d'entre 90 i 120 minuts.

Què és un street escape?

És una experiència outdoor d'observació i interacció amb l'espai. Un joc recomanat per grups d'amics, famílies i/o empreses per conèixer un entorn de forma trepidant. A cada etapa s'han de resoldre enigmes ocults i relacionats amb l'espai que es visita.

Es juga a través d'una aplicació mòbil que permet jugar en un sol equip o dividir el grup en diversos equips i competir entre ells a temps real veient la classificació després de cada enigma resolt. Té una durada d'entre 90 i 120 minuts, podent l'equip fer les parades que cregui oportunes..

Com puc reservar?

La reserva només es pot fer online a través de la nostra pàgina web. Has d'escollir dia i hora, i realitzar 20€ de paga i senyal per confirmar-la.

Com es realitza el pagament?

En fer la reserva es realitzarà un primer pagament de 20€, la resta es pagarà després de jugar la partida en efectiu o amb targeta.

Puc cancelar la meva reserva?

A causa de la naturalesa dels nostres jocs, una vegada es fa la reserva no s'acceptaran cancelacions. Si l’equip no pot assistir, haurà d'avisar amb 48h d’antelació i intentarem modificar-la. 

En cap cas es tornaran els diners del pagament realitzat.

Cal ser puntual?

Si. És important arribar 5 minuts abans de l'hora del joc per poder donar-vos una millor rebuda i gaudir de l'experiència al màxim. Heu de saber que si us endarreriu més de 15 minuts perdreu la reserva, sense possibilitat de recuperar els diners.

WhatsApp chat
Aquesta web utilitza cookies. Pots veure aquí la Política de Cookies.    Veure
Privacidad