FAQ

Cal ser puntual?

Si. És important arribar uns 10 minuts abans de l'hora del joc per poder donar-vos una millor rebuda i gaudir de l'experiència al màxim. Heu de saber que si us endarreriu més de 15 minuts perdreu la reserva, sense possibilitat de recuperar els diners.

Preus i disponibilitat

Els nostres preus són a partir de 13€ per persona i depenen de la mida de l'equip. Com més gran sigui, més econòmic surt per persona!

Comenceu la reserva per veure disponibilitat i preus exactes per vosaltres.

Poden venir nens?

Si, la nostra sala no és de terror. Els nens i nenes a partir de 12 anys i fins els 14 són benvinguts amb la companyia d'un adult.

Quin és el màxim de jugadors/es?

Per les condicions de la sala, el nombre màxim de jugadors/es seria 8. Si sou més de 8 haureu de fer torns per jugar i competir. Quin serà el millor equip?

Puc canviar o cancelar la meva reserva?

A causa de la naturalesa dels nostres jocs en viu, una vegada es fa la reserva, no s'acceptaran canvis, cancelacions o devolucions.

S'ha afegit algú d'última hora a l'equip?

Cap problema! Si ja has fet la reserva i es vol afegir algú, no és necessari contactar-nos. Podreu pagar la diferència el mateix dia del joc, si n'hi ha. Recordeu que no podeu ser més de 8 jugadors/es per l'escape room.